22 Ağustos 2011 Pazartesi

ayiyayıyaaaay

efenim sıvılar ve gazlar bulundukları kabın şeklini alırlardı yanlış hatırlamıyorsam. düz olarak bakınca öyle de kesin vardır bir yerlerde istisnaları. neysee. ben de bulunduğum ortamın enerjisini alıyorum,niyeyse. problemli bir insanla problemli,neşeli bir insanla neşeli falan. yani intihar düşüncesi ile yanıma gelmeyin,el ele tutuşur atlarız bir yerlerden.

şu sıralar gerekli motivasyonum için, neşeli,idealist,tuvalete günü gününe çıkabilen (bu çok önemliydi), eşit koşullarda ya da bana rehberlik edebilecek,mutevazi,yumurta götüne dayanınca aklına çalışmak gelmeyen vs. birileri ile önümüzdeki bir ay aynı ortamları paylaşmak isterim.ihtiyacım var zaar.

çok alakasız olacak ama bu şarkı çok hoşuma gitti. hiç tipim ve tarzım olmayan pitbull marc anthony ile düet yapmış. ne bileyim, herkese ayiiiiyaaayayyy diyesim var. bu arada marcım, jennifer ile ayrılman isabetli olmuş canım. zira yanyana iken katip ve yavrusu gibi duruyordunuz.

4 yorum:

  1. lifli gıdalar tüketip uzaktan eğitim ile katılım sağlayayım, evden.

    YanıtlaSil
  2. lifli gıdalar işimi görmüyor artık. durum o derece vahim. =))belki diyorum karşımdaki insan " bir saniye wc ye gidip gelicem,uzun sürebilir" faln derse bana da ilham olur. iyi düşünmüşüm değil mi? =D

    YanıtlaSil
  3. meşhur ve sıradışı bir kaç müzik sanatçısı için "abi bu adam bütün bestelerini tuvalette yapmış,orda ilham geliyomuş" şeklinde telkinlerle hadiseyi daha da özendirici hale getirebiliriz.

    YanıtlaSil
  4. benim de aklım tuvalette çalışır. yadırgamam böyle bir öneriyi. =D

    YanıtlaSil