27 Aralık 2011 Salı

tüm insanlığa hareket çekmek istiyorum

çok mutsuzum. ne kadar uğraşırsam uğraşayım olmuyor bazı şeyler. ve anladım ki olmayacakta. hatta benden öyle bağımsız ki ağzımla kuş tutmayı geç, kıçımla timsah yakalasam yine olmayacak.

bir şeylere hevesli olmanız da yetmiyor. çünkü millet heves aramıyor. kendi yöneteceği,egosunu tatmin edeceği insanlar arıyor çevresinde. o kadar meraklıyız yani birbirimizi gütmeye.

istiyorum ki,somut bir şeyler çıkartayım ortaya. emek harcayayım ve karşılığını alayım. ama yok,karşılığında şunu duyuyorum; "neden bu kadar uğraşıyorsun ki? senin işini görecek kadarını yap,gitsin." sıçtınız lan azmime. çürüttünüz lan beni. sonra diyorlar ki gençlik neden böyle.

misal bak şimdi, kpss'ye giricem diyorum. "aa dersaneye gitmeden imkanı yok kazanamazsın. bence boş ver kasma." hocam tez ne olcak diyorum. " yaa derya kasma yaa, mezun olacak şekilde ayarlarız bir şeyler." ne ayarlıcan ağzına sıçayım. hiç demiyor ki," al bak bunları oku. beraber bir çalışma hazırlayalım. yayınlatırız,ilerde işine yarar. diğerlerinden farklı,anlamlı, işe yarar bir şeyler yapalım" yok lanet olsun yok.

proje hazırlıyorum. " aay caaaanım, burda işler böyle yürümez. hem biz idare ediyoruz zaten, ortalığı ayağa kaldırmanın manası yok değil mi canıım." daha ben ne yapayım he ne yapayım? (kendi kendimi sansürledim, küfür yakışmıyor ağzıma. eğrelti duruyor. yahuu)

3 yorum:

  1. ayıp oluyor ama :P türkiye de işler böyle yürüyor, herkes bulmuş bi yolunu birbirlerini idare ede ede götürüyorlar işleri. yeni bi ürün çıkarma, yeni bi şeyler ortaya koyma yok. bi süre sonra sen de alışıyorsun, kasmaya ne gerek var canım, ayarlarız bi şeyler diyorsun. o yüzden boşver kasmaya değmez, rahat ol :D

    YanıtlaSil
  2. aah hemera aah yalnız değilim belki ama toplu olarak bir şey de yapamıyoruz. =)

    men de boor, haklısın terbiyesizce oldu,çıkartayım bazı küfürleri,kendime saklayayım eheh.alışmak istemiyorum yahuu ben. hee evet böyle giderse dilim biraz törpülenicek orası ayrı. eheh

    YanıtlaSil