26 Kasım 2012 Pazartesi

prensiplerim var. yakın arkadaşlarım benim sevmediğim bir insanı sevemez ve görüşemez. ama pratikte sorun yaşıyoruz. hem geliyorlar bana şöyle oldu böyle yaptı diyorlar. hem de kucak açıyorlar. ben anlamadım hacut.  kesiyorum ilişkimi.

8 yorum:

  1. belki senin o sevmediğin insanla çok iyi anlaşıyorlardır, bencillik etme :)

    YanıtlaSil
  2. se-ve-mez-ler! sevmeleri gereken insanlar olursa ben söylerim onlara. ehehe

    YanıtlaSil
  3. o zaman alenen deklare edicen olum "benim sevmediğim insanlar şunlardır bunlarla selamı sabahı kesiniz, kesmeyenler sktirsin gitsin" şeklinde :D madem açık sözlülükte çığır açtın bunu da yap tam olsun.

    YanıtlaSil
  4. onlar bilmiyor mu benim sevmediğim insanları,nasıl arkadaşlar lan? liste yapıp toplu maille göndereyim,doğru dedin. mail sonrası hal ve hareketlerine bakarak seeelaamı saaabaaahı keserim olmadı. ehehe

    YanıtlaSil
  5. aynen mail yaz beni de cc'ye koy okundu teyidli yolla ki kim mesajı aldı kim almadı görülsün. arkadaşlık müessesesi ciddi bi müessese

    YanıtlaSil
  6. şirket maili ile atayım ciddiyetim anlaşılsın. ama iç denetçi mi ne bok bir kadın var. hepsini okuyormuş lan. özel hayat denen bir bok kalmadı.

    YanıtlaSil
  7. ulan şirket maili demek dedikodu demek "öğlen ne yicez" muhabbeti demek gün içindeki tek insancıl aksiyon demek be. o denetçiyi ekarte edin siz, lobi yapın o karıya karşı.

    YanıtlaSil