26 Eylül 2012 Çarşamba

son birkaç gündür evdeki göt kadar koltukta yatıyorum. acayip rüyalarıma yenisini ekliyorum. anlatıyorum, açıklamasını yapın.

kendi evimin kapısını açıyorum. dışarıda romalı askerler var.kırmızı pelerinli,çıplak bacaklı,kocaman kalkanları var.  büyük düşmanmışım onlar için. ok yağdırdılar üstüme.boğazıma falan geldi ama çok acımadı. üzerimde oklarla kapadım kapıyı. sonra sesler geldi bir daha açtım kapıyı. bu sefer asiler var. beni öldürmek için paylaşamıyorlar. bu sefer onlar ok yağdırdı. daha büyük oklar. tam gırtlağıma geldi. acısını hissettim. hasiktir deyip kapıyı kapattım. annem geldi mutfaktan,elleri köpüklü. bulaşık mı yıkıyormuş ne. açtı kapıyı. konuşarak ortalığın .mına kodu. savuşturdu askerleri,asileri. ben de arkadan destek veriyorum. asdfgh

kesin götüm başım açık kaldı benim.

2 yorum:

  1. düşmanların çoğalmış, üç vakte kadar saldırıya geçecekler. çok çetin çarpışmalar olacak, ben deiyeyim meydan muharebesi sen de 3. cihan harbi :) ama hepsini savuşturacaksın, zafer senin olacak. ailen de takviye kuvvet olarak hazır kıt'a yanında olacak :)

    YanıtlaSil
  2. aksiyonlu rüya görmek için götü başı açıp bırakıp yatıyorum ben ama hala akışkanlar mekaniği 2 dersinin vizesinde görüyorum kendimi. fantastik roman yazarı olunur be bu rüyalarla, kıymetini bil.

    YanıtlaSil