12 Ocak 2010 Salı

hayalet sevgilim

tolga'ya..
psikologlar nasıl yorumluyor hiç merak edip bakmadım. gerçi hiç denk de gelmedim filmler dışında ama hani küçük çocukların hayalet arkadaşları vardır ya. hah işte benim de hayalet sevgilim var.adı tolga..
ideal bir sevgili, gel deyince geliyor git diyorum gidiyor,senden sıkıldım biraz ara verelim başkalarıyla takılalım diyorum tamam diyor,aram bitti gel diyorum koşarcasına dönüyor adeta... canım benim. tipi falan desen beğenime göre değiştiriyor sağolsun. saçını kes diyorum kesiyor, uzat diyorum uzatıyor, gözün artık renkli olsun diyorum 1 saniye içinde bakıyorum ki yeşil olmuş.asla yan gözle başkasına bakmıyor. hatta kavga bile ediyorum (delilik belirtisi mi? ). tam benlik..
ama bildiğimiz hayata dönünce, tolga ile olan ilişkim beni hayal kırıklığına uğratmış.gerçek tolgalar böyle mi? asla! gerçekleri kendini tamamen kusursuz sayan, ilişkide bir sorun varsa bu kesinlikle benden kaynaklanan, hatta bunu sebep göstererek aldatan,klasik "sen çok iyisin seni kırmak istemem" şeklinde mesaj atarak bir ilşkiyi bitiren,alemin akıllısı kendisi sanan yalancı tolgalarla dolu.
sanırım ben bu yüzden kendi tolgama mahkumum. biliyorum bir süredir onu ihmal ettim. ama söz alıcam gönlünü.

tolga seni seviyorum bebeğim, başkası yalan..

5 yorum:

  1. senin tolga'n varsa benim de sadık'ım var bildin ??

    YanıtlaSil
  2. eheuheu bildim. bigün hepberaber takılalım. 2 biz, 2 de boş sandalye =(

    YanıtlaSil
  3. tamam lan taksime falan çıkalım takılalım :(

    YanıtlaSil
  4. tamam.sana zaten sözüm var.karşılıklı balık yiyip rakı içicez.balığının üstüne mum dikicem =) 4'ümüz giderik.2 kişi parası öderiz eheuheu ühüüüüüeee

    YanıtlaSil
  5. aa süper plan lan kimin sevgilisi böyle aahaha

    YanıtlaSil