20 Ağustos 2010 Cuma

saçmaladım evet

para bulursam pavyon açıcam rengarenk neonlu. Anca o paklar gibime geliyor bizi.Yeni manukyan ben mi olsam? Temel ihtiyaçların karşılanması lazım,çok para var diyorlar. İşlemezse eğer düğün salonuna çeviririm.Düğün kültürü olmayan biri olarak da eminim şahane düğünler çıkartırım.Gelin değerlendirelim bu fikri.

4 yorum:

  1. Fuhuş işi bitti memlekette, zamanında bu işe girenler vurdu parayı. Slav ırkının yaşam standardı yükselince piyasada yükseldi haliyle. E yerlilerin durumu zaten içler acısı..O sektöre hiç bulaşma derim ben paran cebinde kalsın.

    Düğün salonuna çevirilebilir bi pavyon mantıklı, düğün kına nişan falan bitmeyen gelenekler malum. Ülkemizdeki 5 genç kızın 4ü "kır düğünü istiyorum yhaaa" dese de görülüyor ki 5 düğünün 4ü salonda 1i aile içinde yapılıyor. (5 yıldızlı otellerde, tarihi saraylarda düğün yapan burjivaları kapsam dışı tutuyorum, hedef kitle onlar değildir muhakkak)

    Getir-götür işlerine koşabilirim, eğlence sektörü her zaman ilgi ve zevk ile çalıştığım bi sektör olmuştur (valla)

    YanıtlaSil
  2. Haklısın.Manukyan'dan başka vergi rekortmeni çıktımı bu sektörden bilmiyorum ama son zamanlarda olsaydı duyardık değil mi?

    Artık kışın pavyon,lokal,zart zurt, yazınsa düğün salonu modunda takılırız.Hayat şartları,kader,kısmet,alın yazısı,mukedderat bizi bu yöne itti deriz.

    Eleman açığım illaki olacaktır.Beklerim vallahi.

    YanıtlaSil
  3. Bu sektörde "iş veren" pozisyonunda Manukyan'dan sonra vergi rekortmeni olmadı belki ama "işçi" pozisyonunda bir sürü vergi rekortmeni mevcut.

    Mevzubahis ekmek parası ise gerekçeye ne hacet! Hafiften haram olur o ekmek ama olsun.

    YanıtlaSil
  4. Şöyle bir düşündüm de yok olmaz.Manukyancılık bana gelmez. hueheh Namusumla pavyon,düğün salonu işletirim daha iyi.

    YanıtlaSil