6 Kasım 2010 Cumartesi

küçük mutluluklar


Nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam. Ki ne işime yarayacak onu da bilmiyorum ama sevindim. Efenim, Discovery Channel'da yayınlanan Miami Ink programı ne kadar güzeldir yaaaa. Gidip dövme yaptırasım geliyor izledikçe. Hatta bugün açtım Miami uçak bileti fiyatlarına baktım. Görünce hemen kapattım. Gitsem, o kadar para verdim lan deyip orda kaçak yaşamaya falan başlarım.


Neyse, facebook'ta habire ileti yazıp duruyorum diye epeydir "bazı insanlar" rahatsız olmuşlardı.Hatta kendi kafalarına göre yazıp çizip benim "problemli" olduğum kanısına varmışlardı.Kendileri ne cacıksa artık,haspalarım. Ben de Twitter aldım,kendi kendime takılıyorum.Miami Ink'teki Ami James'i takip listeme ekledim. Bugün bir de baktım ki o da beni takip listesine almış.Anaaaaaam nasıl sevindim. Hemen açtım, acaba her takip edeni mi takip ediyor diye düşündüm.Ama aslaaaaaa öyle değilmiş.


Bir anlamı olmalı.Tabi baktı efendi,hanım hanımcık kız,kaçırmayayım demiştir. Gerçi benim yazdıklarımdan pek bişey anladığını sanmıyorum ama olsun,mühim olan insanlık. Ailesi falan ölmüş,yazık bee. Yahudiymiş,çok da asabiymiş. Olsun çevremde sakin insan pek yok zaten.yadırgamam.Efeniiiiiiim düğün tarihimizi burdan ilan ederim,reşat altınlarınızı ona göre hazırlarsınız. Caaaaağnııım yaaa.

5 yorum:

  1. Yivrum ne içtiysen aynısından ben de istiyorum! :D

    YanıtlaSil
  2. Boşver o zaman biz en iyisi pazartesi dövme yaptırmaya gidelim :D

    YanıtlaSil
  3. tamam,benim dövmem hazır.herşeyi planladım lalecim.bi tek maddiyatta problem var. onu da yılbaşında büyük ikramiye bana çıkınca halletmiş olucam.sonra önümüz açık. ehuhe

    YanıtlaSil
  4. dövme günah değilmiş lan nihat hoca söyledi starda, bende geliyorum.

    YanıtlaSil