23 Mayıs 2011 Pazartesi

gözlem yaptım,al!


Gözlem yaptım ve tiksindim.
Okullar taze bitmiş,işe girilmiş falan.Milletde evlenme telaşı.Sırayla bir çok arkadaşım evleniyor çok lazımmış gibi. Ama karakter değişimi yaşıyorlar. Kendilerini ağır başlı olarak gördürmeye çalışıyorlar.

Misal ismi lazım değil bir bayan arkadaşım,lise zamanında don değiştirir gibi sevgili değiştirirdi.Nedeni ise sıkılmasıydı.Hoppa bir tarz.Geçenlerde evlendi,geçmişini bilmeyen osmanlı terbiyesi almış sanır.Arkadaş listesinden erkekleri siler,evli olan arkadaşlarıyla daha sık konuşmaya başlar.. Sınıf atladığını falan sanıyor sanırım.Kadınlarda var bu. Evlenince, dünyanın en büyük başarısını yakaladığını sanıyorlar.

Bir önceki sevgilisinden ayrıldığında facebookunda Emre Aydın şarkıları paylaşan kızımız, evlenince "aaay kocamla yemekteyiz,aaay kocam bana süpriz yapmış,kocamı çok seviyoruuuum" diye saçmalamaya başladı. Görmemişin kocası olmuş,bir tarafını koparmış triplerinde.

Kadınlar,kızlar,bacılarım.. Sizin bu halinizi Gülben Ergen'e benzetiyorum. Seks kasedi çıktı,sonra evlendi çocuk sahibi oldu. O beynine bakmadan annelik dersi vermeye başladı. Bence utanmalısınız kendinizden.

8 yorum:

  1. Bu evlenme furyasını ve heycanını ben de anlamıyorum. akat öyle deme Derya; ne yapsınlar hayatlarına devam etmesinler mi ? Kendilerince yaşıyorlar işte. Hor görme, başına gelmesin bebeğim =).

    YanıtlaSil
  2. evlensinler lalecim evlenmesinler demiyorum,hatta çok kutsal bir müessese olduğunu düşünüyordum.ama artık içi boşaltıdı gibime geliyor. lakin,geçmişi unutmamak gerek,arkadaş çevrene,yaşananlara saygı göstermek gerek.ben evlemsem bile,ben artık evlendim sizinle aynı ortamda bulunamam,kocam kızar diyeceğimi sanmıyorum be balım. =)

    YanıtlaSil
  3. Balım onu dersen seni haritadan silerim ben zateen =).

    YanıtlaSil
  4. Abi onu geçin de çok eşlilik yasal olsun diyen bir kadın türedi ortalıklarda. Önce onu boğazlamalıyız. sonra şu evlilik delisi kızlarımızı adam etmeliyiz bence.

    YanıtlaSil
  5. lalecim ben bilmem beyim bilir. asdfghjk

    kırmızı balonlu kız =)) az önce okudum onu. kapalı bir evlilik danışmanıymış.imam nikahlarına dur demeyi beceremedikleri için kadınların haklarını böyle koruyacaklarmışmış. neymiş dayak ve aldatma boşanma sebebi değilmiş.onun kocası onu şöyleee temiz bir sopalasın 8 kadınla aldatsında yine kumalarını kabul edecek mi acaba?? ağzı olan konuşuyor yahuuu kevaşee yellooooz aşifteee.

    ben çıkıp demeç vericem yakında,bekleyin beni. asdfghjk

    YanıtlaSil
  6. Evet çık bi demeç ver. bende yanında terini silmeye geliyorum hop tey. ayrıca kevaşeee yellooz ve aşifteeelere canıı gönülden katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  7. benim dayımın kızı zengin biriyle evlenince tırnaklarına french yaptırdı ve bir daha bizimle konuşmadı :) yazarken bile güldüm ...

    YanıtlaSil
  8. aaaaaaaa ama french yaptırmış. sen en fazla kendi frenchini kendin yaparsın,ama o kuaföre yaptırmış. fark var. =D şaka bir yana da ne kadar saçma ve üzücü değil mi.. allah akıl fikir versin.

    YanıtlaSil