6 Nisan 2012 Cuma

günler önce neye sinirlenmiştim şimdi kimin ağzına sıçıcam. dayak bile kısmet abilerim,ablalarım.

daha önce bir kaç çemkirmemde de bahsi geçmişti,ismini vermemiştim. gerçi yine vermicem. biraz o kişiden bahsedeyim istiyorum. takma ismi de "it" olsun.

şimdi bu it o kadar yavşaaaaak, o kadar kaypaaak,o kadar naleeet bir insan ki evlat olsa sevilmez. hani bu yaşam koçu,hayat koçu, ak koçu bok koçu var ya o tarz bir misyon edinmiş kendine söylemese bile anlaşılıyor. birine yaptığı herhangi bir işe çekmek için her satışçı gibi malını allar pullar. kimse yoğurdum ekşi demez değil mi? ilk önce kendinden bahseder."ben bu olaya girmeden evvel telefonda bile konuşamıyordum, çok eziktim,çok içine kapanıktım.sonra böyle bir şey olduğunu duydum,geldim.aaa 1 ay içinde bambaşka biri oldum." hayır,sen neyin içine girip bu hale geldiysen toplum huzuru için o şeyi yasaklamamız lazım.

bu it,ağzından "allah" lafını düşürmez. müslüman olduğu için içki içmez ama ramazan aylarında oruçlu oruçlu çıplak kadınlardan rahatlıkla bahseder.hacı bakkal gibi. bir tomar sakal var yüzünde ama seni kazıklama derdinde. onda bir sakınca yok. yalanın biri bin para. para demişken haksız yere milletin umutları ile oynayarak kaldırdığı paranın haddi hesabı yok. emek ve bilgi hırsızlığı yüzsüz bir şekilde yapabildiği bir olay. ve yaptığı şeyleri öyle bir anlatıyor ki,öyle bir öz güven var ki ya da öyle bir pişkinlik nolur beni yanına al diye varını yoğunu satarsın.öyle umut vaadediyor.

kitap toplama kampanyası yapmışlar. boy boy fotoğraflarını koymuş. o kitaplardan bir tanesi senin sayende gelmiş olsun kafamı kırıcam. ayrıca sen çıkarın olmadığı yere iyilik falan yapmazsın. % 1 milyon bir çıkarın var o işten senin. senin önünde adam düşüp bayılsa,sana yararı yok diye 112'yi aramazsın sen. bu kadar orospu çocuğusun sen.

sen var ya sen, millete iyilikten,doğruluktan,haktan hukuktan bahsedersin. gider torpilin en kralını yaptırırsın. sorsan " dünyanın kanunu bu."dersin. ulan pezevenk senin gibiler yüzünden bu haldeyiz zaten itin evladı. sen sözde en yakın arkadaşını 3 evinde misafir etmek yerine 3 gün evinin bir odasını ona kiraya vermiş bir insansın. sen kan emicisin. sen asalaksın, bu kadar yüzsüz,bu kadar düzenbazsın. sen boşuna "allah" falan deme oğlum,senin yatacak yerin yok.

2 yorum:

  1. bu kadar bedduaya çarpılmadıysa birisi "ben mehdiyim" bile diyebilir, hak veririm şerefsizim :D

    YanıtlaSil
  2. geleceğin adnan oktar'ı. görürsem asla ve asla şaşırmam. =D

    YanıtlaSil