24 Aralık 2010 Cuma

babam kızdı


Bugün babam bana kızdı. Ama çok moralim bozuldu,ben de anneme söylendim. Sonra annem de babamı aradı "ne kızıyorsun kıza?" diye babama kızdı.

Babam beni aramış bilmem kaç defa. Ben de duymadım ya da hissetmedim. 5 yıldır telefonumun sesini duyan yok,titreşimde kullanıyorum. Sanırım psikolojik, telefonumun sesini duyunca böyle bir göğsüm sıkışıyor,kalbim ağrıyor,daralıyorum falan.Ben de kıstım sesini gitti. Gerçi sesi açık olsa da çok verimli kullandığımı söyleyemeyeceğim. Atıyorum bir tarafa, ayrı ayrı takılıyoruz. Hatta bazen öyle bir bırakıyorum ki, bir kaç gün birbirimizi görmüyoruz bile. Şarjı bitmiş bir şekilde buluyorum kendisini. O yüzden bana telefonla ulaşmaya çalışmayın,mail atın,daha kısa sürede dönüş yaparım. Yaptığım iş başvurularında bile belirtiyorum bunu. Ama ısrarla anlamıyorlar.

Neyse ben telefonu açmadım diye babam bana kızdı. Sağırsan doktora falan götüreyim dedi, ben de lüzumu yok dedim. Klasiktir, " ya acil birşey olsa,düşsem,ölsem nasıl ulaşacağım ben sana?" dedi. Ben de "annemi ara" dedim. Ve yine kızdı. "O telefonu götünde mi gezdirirsin boynuna mı asarsın ben bilmem, ilk çaldırdığımda açacaksın"dedi. Anlamadığım şey de şu; telefonu elimden düşürmesem, nereye gitsem yanımda götürsem bu sefer de diyecek ki; "senin telefonla ne işin var,artiz misin, iş adamı mısın?". Nedir bu ya, orta yolu yok mu bu işin? Cevap verince de "senin babanın ağzına s.çim, yetiştirdiği evlat bu kadar olur." diyor. Bayılazaaaaam.

5 yorum:

  1. Bişey olmaz, atraksiyon oluyor işte hayatında :)

    YanıtlaSil
  2. şu sıralar monotonluğa çok alıştım,bozulmasın istiyorum,gün boyunca 2 cümle daha fazla çıkmasın ağzımdan. =)

    YanıtlaSil
  3. Bebeğim babalar ile orta yolu bulmak, biz büyüdükçe zorlaşıyor :). biz hergün kavga ediyoruz kendisi ile...

    YanıtlaSil
  4. anne baba olunca anlarsın diyorlar. ben de bundan korkuyorum. =)

    YanıtlaSil
  5. Babealear çocuklarına güvenmeli. Altında birşey aramamlı. Robot değilsiniz ya, telefon çaldığında hemen cevap verecek. onları siz mazur görün. Yaşlılıktan kaynaklanıyor.

    YanıtlaSil