19 Şubat 2011 Cumartesi

bir ferahlama

Bugün hayatımdan bir çok kişiyi çıkardım. Gerçi ne kadar hayatımın içerilerindeydi çoğu tartışılır.

Kısa bir dönemdir arayış içerisindeyim.Tam evet,buldum yolumu derken alışkanlıklarım önümü tıkıyordu,takılıp kalıyordum bazı şeylere,bazı insanlara. Önce benim için büyük sayılacak film ve müzik arşivimi sildim.Üzüldüm,geri getirmek için çabaladım. Sonra facebookdu,twiterdı,msndi onları sildim.Artık bilgisayarı açtığımda belki bi süre boşluğa kapılıyorum ama daha iyi.Blogumu da çok kişinin okuyacağını sanmıyorum.Önceden bir şey yazınca facebooka koyardım,artık oda yok.Bizbizeyiz yani.

Depresif hareketler deniyormuş benim bu yaptığıma.Bilakis süperim.Bazı kişilerin taleplerine istedikleri yanıtı vermediğim zaman ki bunu her yöne çekilebilir,bana davranış şekiller beni rahatsız etti.Burda lafım bir kaç kişiye sadece.Hasta,problemli yaftası yedim.O zamanlar olayın sıcaklığıyla bir şey hissetmedim belki ama zaman geçince anladım kırıldım.Bir süre hiç bir şekilde iletişime geçmemek ve varlıklarını hissetmemek benim için en iyisi.

5 yorum:

  1. resmi basın yayın organın burasıysa burdan takip ederiz,sıkıntı yok.tabi bizi de harcamadıysan o hengamede :D

    YanıtlaSil
  2. ehueh senin gerekli yerlere atamanı yaptım,rahad ol hacı abi =)

    YanıtlaSil
  3. farkettim farkettim,allah razı olsun

    YanıtlaSil
  4. Ben facebook'ta sensiz naparım, hangi duvarı taciz ederim şimdi :(. Bu yaptığın çok ayıp ama çok doğru! Keşke o kadar cesaretim olsa ben de yapsam ama ben kısa yolu buldum. Herkesçiği kısıtlayacağım yakınlarım hariç :D. Geri gelirsen haber ver bebeğim :D.

    YanıtlaSil
  5. aaaah kızım mail kutumu taciz et.napalım bazen bu tarz hareketler iyi geliyormuş bünyeye. sen de yap güzel oluyor. ;)

    YanıtlaSil