14 Şubat 2011 Pazartesi

bugünkü ruh halim


aaah ahh,hani böyle sabır eşiği diye bir kavram varya,hah işte o ben de bu sıralar çok zorlanıyor. hee evet öyle diye geçiştirdiğim şeyleri artık "konuşma len artiiz" diye yanıtlıyorum.artık gezegenlerin hareketlerinden midir,yediğim bir şey mi dokundu,hormonal mi yoksa genetik mi bilemiyorum ama asabiyim bu sıralar, deli yürek bakışı atıyorum herkese.hatta ve hatta istiyorum ki sinirlendiğim zaman wolverine gibi ellerimden çatallar çıksın,bağırsaklarını dökeyim ortaya.o derece.

***
herkes mi iyi,melek olur arkadaş.. kime sorsam bana haksızlık yapıldı,ben içime atıyorum,hep karşımdakini düşünüyorum,lafımı söylemeden önce düşünüyorum ki karşımdakine zarar vermiyeyim,herkese yardım ederim,etc... kusura bakma ama hepimiz bu şekil düşündüğümüz için kendimize toz kondurmuyoruz,hepimiz mağduruz. ama ben öyle miyim; ben hayvan gibi sinirleniyorum,sen papatya gibi kırılıyorsun.bok ye bok.

***
bir takım arkadaşlarım var ki tanıdık olarak adlandırmak daha doğru olur benim için. arada beni yokluyorlar ne haldeyim diye. "aaa deryacım naber,ne yaptın,iş buldun mu, gittin o okulu yazdın o kadar puana,bölümden çok mezun var etc..." lan it, sen kendine bak,kendi derdine yan,hala 3'ün 5'in hesabındasın.ayrı kulvarlardayız,bit kadarsın gözümde ama midemi bulandırıyorsun.

sonuç olarak insanlığın çoğuna hiç bir zaman popülerliğini yitirmemiş o hareketi çekmek istiyorum,geri kalanına da sevgi,saygı ve öpücüklerimi yolluyorum. ve evet, bu sıralar hızlı ve öfkeliyim,hiç beklemediğiniz bir cevabı verebilirim.hani six feet under'da david fisher babası öldüğünde karşısına geçip boş boş konuşan insanlara böğürüyordu,neyim eksik, ben de yaparım.

2 yorum:

  1. yap gülüm yap, yapmadığımız hata!!! sıçılası suratlarına minik tatlı gülümseyisler fırlattığımız hata.. en iyi olan biziz, vuhuu..

    YanıtlaSil
  2. asdfghjk onlar iyiyse biz süperiz kızım. =D

    YanıtlaSil