24 Şubat 2011 Perşembe

Edebiyatçıyım diyorsan,bir önerim var!


Bir kaç edebiyat tutkununun kurduğu bir site hakkında bilgi vermek istiyorum.


Bu sitede -özellikle fantastik/bilim kurgu- bir çok alanda detaylı kitap ve yazar tanıtımı yapılıyor. Sitede adı geçen her kitabın satış linkine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Site de aynı zamanda,yazarlar kendi yazılarını paylaşıyorlar.Üye olan kullanıcılar bu yazılara yorum yapabiliyor.Hatta ve hatta 10 yorum yapan üyelere hediye kitaplar veriyorlar.Bu kitaplar sitede belirtilmiş.Üstelik sitenin serbest kürsü bölümünde siz de istediğiniz konu hakkında yazılar yazabiliyorsunuz.

Burdaki yazar arkadaşlar bizden birileri, öyle ulaşılmazı oynayan tipler değil. Tarihte oynama olabilir ama 5 Mart'ta Kadıköy'de site üyeleriyle tanışma kıvamında toplantı yapacaklarını belirtmişler. Bu arkadaşlar aynı zamanda bonkörler. Fotokopi de olsa fanzin formatında ücretsiz dergi dağıtıyorlar. Özel olarak seçtikleri yazar tanıtımlarına,röportajlarına ve kitaplara bu dergide geniş yer ayırmışlar.Yani adamlar gönül vermişler be, helal olsun diyorum.

Anlatılacak o kadar çok durum var ki site ile ilgili...Eğer edebiyat ilginizi çekiyorsa, bu site ve gönüllülerinin sizinle paylaşıcakları ya da sizin onlarla paylaşacağınız çok şey var.Bakmakta yarar var diye düşünmekteyim.Şöyle de anlatmışlar kendilerini; "Zamanda ve mekanda; biri Mağrip'te biri Maşrık'ta iki alem vardı: Evelemirde ve Maşrık'ta Gnosticler; bilahare ve Medieval'de Gothicler... İkisinin ortasında, Avalonya adında bir alem kuruldu. Orada biz vardık... Geldik ve yazdık.."


http://avalonedebiyat.com/

1 yorum: