25 Şubat 2011 Cuma

mimlenmişim ayol!

Lalecim beni mimlemiş. Küçükken ya da ilk okuldayken yaptığınız rezillikler konu da. Bir sürü var.

****
Bir dönem anaokuluna gittim. İlk gün okuldan kaçtığımı hatırlıyorum. Abim de o zaman aynı okulun 2. sınıfındaydı.Direk onların sınıfına girip,"abi hadi gidelim"diye ağladığımı hatırlıyorum.

Sonra yine anaokulundayım.Öğretmen bozması tuvalete gitmeme izin vermemişti,ben de nasıl vermezsin lan diye altıma yapmıştım.Sonra abimi çağırttırıp eve yollamışlardı.Minibüs şoförüde koklayıp minibüse fıs fıs sıkmıştı ha bire.

Anaokulundayken ikindi kahvaltısı gibi bir şey olurdu.Kaynatılmış süt verirlerdi bazen.Tiksiniyorum kaymağından,kokusundan filan.Biliyorlar da tiksindiğimi,inadına içirmeye çalışıyorlardı,içirdiklerinde de kusuyordum. Ama genelde bardağı devirirdim masada,kaza süsü verirdim.Sonra hocalarda bana ceza verirdi,"git köşede ne yaptığını düşün ve arkadaşlarının kahvaltısı bitince masayı toplamaya ablana yardım et" derlerdi.

Sonra annem beni "Polis Amca" kreşine götürdü,iş yeri kampüsünün içindeydi zaten.Orda da öğle uykusu zımbırtısı vardı, hee bir de zorla yumurta yedirirlerdi,bir de ferhunda hanımları izlerdik. Öğle uykusu zamanında içimdeki isyancı ruhla "ben uyumak istemiyorum,zorlarsan herkesi uyandırırım"derdim. Hocada acı biber sürerdi ağzıma,ben de silerdim onu,tüm yüzüme yayılırdı acısı ve ağlardım.Nihayetinde herkesi uyandırırdım.nihahahah

İlkokula geldiğimde hoca her toplantıda benden şikayet ederdi,bu şikayetlerin sonucunda artık veli toplantılarını haber vermez oldum. "kızınız çok konuşuyor ve sınıfta sürekli geziyor." Seyyah olacaktım ben belki ama hep bu baskılar yüzünden kukuman kuşu oldum.

Benim annem babam çalışıyordu.Abimle beraber kalırdık.Haliyle kavga kaçınılmaz oluyordu.Bu ayı,oyun oynuyoruz diye kollarım içinde kalacak şekilde halıya sarardı ve tokat manyağı yapardı.Sonra da derya neden nörotik oldu? Para biriktirirdik beraber, kavga anında ver lan paralarımı diye bozardım ortamı.Sonra hep dayak yiyerek bakkala giderdim.Çok fazla sokağa çıkamazdım ben evde kimse olmadığı için.Balkonda sandalyelere ip bağlayarak ip atlardım.Millet de benle dalga geçerdi.Açın da kıçınıza gülün lan.

Neyse efendim daha niceleri.Güzel günlerdi ama.İçimde bir özlem yok değil.Ben de seni mimliyorum GK.

4 yorum:

  1. ahahaha çocukluğuma ineyim dur, patron da yanımda gerçi ama yaslanıyorum arkama :D

    YanıtlaSil
  2. hey gidi günler heey. =D

    YanıtlaSil
  3. Kızım bizim çocukluğumuzdan belliymiş ne mal olacağımız =). Senin asiliğin benim aşk kolikliğim :D .

    YanıtlaSil
  4. doğru valla. ben milleti "altıma işerim bak" diye tehdit ederdim. can çıkıyor huy çıkmıyor lalacim =D

    YanıtlaSil