10 Mart 2011 Perşembe

bir duyurum var!!!

Bir arkadaşımın gönderdiği mail üzerine iletişime geçtim ve yardımcı olursanız bir çok kişi çok sevinecek.Zira 5 çocuktan bahsediyoruz.

Selam arkadaşlar,

Mahalleden yıkım sonrası Balat'a taşınmış bir aile var. Babaları evde kalmıyor. Anne beş çocukla yaşam mücadelesi veriyor. Arasıra merdiven silerek bir kaç kuruş kazanıyor.

Beş çocuğun (biri kız) üçü benim çalıştığım okulda 1. ve .2 sınıfta okuyorlar. Büyük iki kardeş de YSÖP 4-5'i bitirdiler. Seneye umarım bu okulda 6. sınıfa devam edecekler.

Maddi durumları çok çok kötü. Buna rağmen çocuklar devamsızlık yapmadan okula geliyorlar. Biz kırtasiye sorunlarını elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz. Hatta geçen hafta mecburen derneğe bağışlanan kalemlerden verdik acil olunca.

Ancak asıl ihtiyaç ayakkabı, çorap, iç çamaşırı, mümkünse kışlık mont, şapka, atkı, eldiven...Çocuklar haftalardır aynı kazakla okula geliyorlar. Montları yok. Bu kar kıyamette incecik ayakkabılar, delik çoraplar...Ayrıca annelerininde giysi ihtiyacı var. O da üzerinde incecik bir şalla okula getiriyor çocukları

Yardım etmek isteyenler lütfen beni arasınlar (0-536-500 93 05) ya da eposta atsınlar.

Çocuklar adına şimdiden çok çok teşekkürler.

Sevgiler
Özlem



--
"Sulukule Gönüllüleri Derneği"
http://sulukulegonulluleri.blogspot.com/
http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=129360943760192&ref=ts
Adres: Prof. Naci Şensoy Caddesi
Sağel Sokak 2/D
Karagümrük/Fatih
Tel: 212 631 90 80

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder