16 Nisan 2011 Cumartesi

düşünüyorum vol.1

Bence çok şahane olan bir fikrimi paylaşmak istiyorum. Mesele,zeki bir nesil..

Şimdi efenim,kutsal kitaplarda da belirtildiği gibi yahudiler özel bir kitle zeka olarak.Kuran'da Yahudilerin seçilmiş bir ırk olduğundan söz ediliyor.

Ey İsrailoğulları, size bağışladığım nimetimi ve sizi (bir dönem) alemlere üstün kıldığımı hatırlayın. ( 2 Bakara Suresi, 47)

Kendilerine verdiğimiz Kitabı gereği gibi okuyanlar, işte ona iman edenler bunlardır. Kim de onu inkar ederse, artık onlar hüsrana uğrayanların ta kendileridir. Ey İsrailoğulları, size bağışladığım nimetimi ve sizi (bir dönem) alemlere muhakkak üstün kıldığımı hatırlayın. ( 2 Bakara Suresi, 121-122)


Hatta genetik yapılarında da bir farklılık olduğunu bir yerlerde okumuştum. Bildiğin Kayseri kafası var adamlarda. Filozofların,bilim adamların ne bileyim ünlü işletmelerin çoğu Yahudi.Yahudi tefeciler Orta çağda bir çok krala borç vermişler.7 milyonluk nüfusla dünyayı parmaklarında oynatabiliyorlar.

Evlenirken ise,kendi benliklerini kaybedip asimile olmamak ve genetik özelliklerini bozmamak için eşlerini kendi ırklarından seçiyorlar.Ve bu "zeka" olayının bugüne kadar gelmesi sanırım bundan.

Ya da Rusların kadın-erkek hiç farketmez,bu kadar güzel olmalarının sebebi ise;zamanında bir yasa mı desem ne desem bilemedim, çeşitli soylardan hem kadın hem erkek güzel olanlarını evlendirerek bu günkü nesli ortaya çıkarmışlar.

Ben de diyorum ki,en azından zeka olarak, kişiler evlenmek için başvurduklarında IQ testi istesinler ve belli seviyenin üzerinde olanlara çocuk sahibi olma ehliyeti versinler. Hadi bu fikrimi uçuk buldunuz,ama hakkaten herkes çocuk sahibi olmasın,en azından bunun için bir yasa çıksın!

6 yorum:

  1. Hitler bunun bir benzerini daha farklı bir yöntemle yapmıştı. Toplama kamplarındaki insanlar hastalıklı sakat ve ırkın genotipini bozabilecek kadar uzak ırklardan insanlar idi. kendi ırkının detoksunu bu şekilde sağlamayı düşünmüştü. başarmıştı da. Doğu Almanya-Federal Almanya birleşene dek Doğu Almanlar ırklarını muhafaza etmişlerdi. Ne zaman Almanya AB'nin USA'sı olma rolünü üstlendi o zaman ırkları darmaduman oldu.

    IQ testi isteyerek çocuk yapma işi bizde çok kolay sabote edilir. Malum o kadar sınav sorusu çalınıp dağıtılıyor çocuk yapmak için sınav mınav dinlemez bizim babalar, enginlere sığmaz taşarlar. Hele ki o kekolar yok mu...

    Yahudilerin kendilerini muhafaza etmelerinin tek açıklaması da i.neliğin parayla olmayışı, dolayısı ile yahudilerin de buna rağbet göstermesindir. Bir başka açıklaması da "bunlarda g.tverenlik babadan oğula geçiyormuş" olabilir

    YanıtlaSil
  2. g.tverenliği bilmiyorum ama işler babadan oğula geçiyormuş,bizim saltanatlık gibi. =D

    bence uygulansa süper olur.zira yeni nesil çok embesil. bu prebiyotik yoğurtlar çıktı mertlik bozuldu.salçalı ekmek devam =D

    YanıtlaSil
  3. "fastfood gıdaların içerisinde bulunan maddelerin aptallaştırıcı etkisi" şeklinde eğitici öğretici yayınlar var zaten internette ara ara bakmak okumak şart. misal danone yememek yedirmemek lazım.efenim yine mc donalds burger king gibi büyük kurumlardan da yememek lazım bence. bu satırları yazarken ayçekirdeği çitliyorum inşallah emperyalist güçler çekirdeğimize de el atmamıştır

    YanıtlaSil
  4. hşşt emperyalist güç manyağı gk danone'ye laf atacağına git bi araştır yediğin dometesin tohumunu üreten markayı Monsanto'yu hala aynı slogan emperyal gücler reklamlarda gördüğünüz hersey emperyal güc arka planda ne oluyor ne bitiyor kimse bilmiyor gercek emperyali.. Ayrıca yazı olarak güzel bir yazı olmasına rağmen Sevgili Derya senin bu kadar fasist ruhlu olduğu bilmiyordum!! niye herkes güzel veya zeki olmak zorunda ne gerek var tahakküme!! biraz üzüldüm doğrusu:(( Hani daha bilincli cocuk yetitştirmek icin anne baba okulu açılsın buradan alınacak sertifikanın ardından çocuk yapabilsinler gibi birşey daha makül olurdu sanki..
    Saso'ya selam ile

    YanıtlaSil
  5. eheuhe her yerdeler sayın adsız,o güçler her yerdeler. GK de farklı bir şey söylememiş.Sadece Yahudilerin çeşitli bildirimlerinden açıklama yapmış.Danonenin,fastfood ürünlerinin içinde bulunan katkı maddeleri gelişimiş engelliyor.

    Monsantooo,i love saşo. Belki bu yöntemle ülkemizden çıkan bilim adamları sayısını arttırırız diye düşündüm.Gerçi çıkan bilim adamları da burda kalmayı tercih etmiyor.Bu işin oluru yok zaten. =))

    Anne-baba olmak için kurslara gidilsin,sınav olsun dedim zaten.Lakin onunda boku çıkar. =) Kendi işimizi kendimiz görcez.

    YanıtlaSil
  6. yediğim domatesin tohumu mu? çanakkale çocuğuyum ben kösedere domatesi yiyorum, pembe. yollim mi? ayrıca danone toptancısı mısın ey ulu adsız, danoninolara gelesin..gerçek emperyali sen görürsen söyle eve gelirken 2 ekmek 1 yoğurt alsın.(danone olmasın)

    YanıtlaSil