22 Nisan 2011 Cuma

şimdi reklamlar


Efenim,arkadaşım GK'nin iş görüşmesi için gittiği ve adını bir türlü aklımda tutup söyliyemediğim reklam firmasının deneme amaçlı vermiş olduğu bir kaç başlıktan birinin denemesini yapıcam.
Konu: Digitürk film pakedi,fiyatı da 39.90 Tl mi ne.

Olayın kahramanı tabi ki benim,ne sandın.Hem yazdım,hem oynadım hem yönettim.ccc ibrahim tatlıses reis ccc. Neyse kalabalık bir meydanda ya da ne bilim kıçı kırık öğrenci evimde topluma açıklama yapıyorum." Merhaba,ben Derya.Öğrenciyim.Haliyle param yok. Öğrenci olan kişilerin bir dönem yaptığı gibi ben de sanata ve sanatçıya aşığım.Bir ara fotoğraf merakım vardı ki lanet olsun ekonomik koşullar el vermedi.Ben de film izliyim dedim.Yurtta dc'den beleşe koleksiyon yaptım ama Allah kahretsin ki silindi,belleğimde açılmıyor.Dc'yi de kapatmışlar. İnternetten başka nerden indireceğimi bilmiyorum,ayrıca virüslüymüş.Orjinal filmlere o kadar para vermem için babamın petrol kralı,anneminse armatör olması gerekiyor ki,gözlerim paradan kör olsun ve dünyadaki açlık ve fakirler benim için bir şey ifade etmesin. Karfurdaki ucuzluktan film alıyorum,ne bilim eski filmlerden koleksiyonum var.Aralarına yeni kardeşler katmak amacıyla nah burdan abi cd var cd cd abla cdcilerden(Yazıcıoğlu pasajı köşesi) 5 telaaayaa korsan film alıyorum.Ve lanet olsun ki bozuk çıkıyor.Bozuk çıkan Testere 7'yi azimle izledim.Allahtan önceki 6 filmi izlemişim ki filmden çıkarmam gereken dersi anladım. Mağdurum efenim,tek kelime ile mağdurum.Hadi paramız yok diye ölüme mahkum bırakılıyoruz,bari film milm bir şeyler izleyelim be olum. Burdan yetkili müdüre sesleniyorum,bi el at abi be." tarzında bir konuşmadan sonra,nerden çıktığı belli olmayan bir kişi digitürk böyle,şöyle diyor.Ve aklıma yatıyor.

" Digitürk teşekkürler.Her gün makarna yemek zorunda kalıp, un beyinli bir insan olacak olsam da film izleyeceğiiim" diyerekten,yine nerden çıktığı belli olmayan diğer öğrenci güruhuyla digitürkün o reklam şarkısı ile halay çekmeye başlıyorum.digi digi digi türkleeer mutlu mesuuuut aileleeeer.

Şarkı bitince de tekrar ben geliyorum,"abi korsan kitap olayına da bir el atsanız.Köprüden alıyorum 5 telaa,ama eksik basım yamuk basım yapıyor ipneler" diyerekten reklamı kapatıyorum.

3 yorum:

  1. reklamlar 4 dakikaya indi anacım sen naaptın? kısa metraj film çekmek lazım bu dialog için. ama kurgu güzel tabi bence, dijital skiklerin ekranın sağından soluna fırladığı reklamlardan bıktı millet.

    YanıtlaSil
  2. işte ilk bir kaç reklam,michael jackson klibi gibi special edition adı altında yayınlanır.sonra kesip biçsinler. =)

    YanıtlaSil
  3. ayrıca; alafortanfoni...

    YanıtlaSil