11 Şubat 2012 Cumartesi

son bir kaç gündür gazetelerin eklerinde bir bok yok. neden? çünkü sevgililer günü geliyooooor. 800 milyon tl'lik pazar. bugün aldığım gazetede ek içinde ek, matruşka gibi. hepsi kırmızı tonlu,sevgililer gününde ne yapılır, nereye gidilir, tüyolar falanlar filanlar. akşam yemeği için tek kişiye 150 tl verecek kadar aklımı kaçırmadım henüz. zaten her şeye zam gelmiş bu günden ötürü. kıçı kırık mumları bile 20 liradan satışa sunuyorlar.

bir bok yok gazetelerde.

6 yorum:

  1. işyerine türkiye gazetesi geliyor.onda ek yok, magazin yok, sevgililer günü yok. bol badem bıyık var. stres bileziği falan var, ihlas kombi var.

    YanıtlaSil
  2. ben de kupon biriktirmek için alıyorum. yoksa netten okuyorum,ilgimi çeken kısımları ama bildiğin kağıt israfı yaa.
    stres bileziği işe yarıyor mu acabaaaağıııı? =D

    YanıtlaSil
  3. valla hiç sanmıyorum ama bi dönem 50 yaş üstü tüm akrabalarım takıyordu. bi koluna iki tane takan vardı ya, burma bilezik sanki anasını satiim.

    YanıtlaSil
  4. ahahah benim ilk okul öğretmenim takıyordu. işe yaramadığını ordan anlamam gerekirdi. zira kara tahta için alınmış cetvel,iletki ve gönyeyle bizi dövüyordu.

    YanıtlaSil
  5. cetvel neyse de o iletkiyle vuranı şu an görsem döverim. 10 kiloydu lan o bi de ucu çivili falan.

    neyse yine konuyu dağıtmayalım. gazetelerde hiçbişey yok hakkaten. arkopal tabak veriyolardı lan o da yok dimi artık. çiçekli falan peeeh.

    YanıtlaSil
  6. hasta ruh hali işte. hee bak biz onlardan almıştık,hatta evde bir iki tane var. sözde kırılmaz tabaktı. ansiklopedi falan veriyorlardı. güzel günlerdi.

    YanıtlaSil