2 Ocak 2011 Pazar

200 kilo olsam yine de beni beğenir misin sevgilim?


Herşey aşure gününün gelmesiyle patlak buldu.Tabak tabak aşure yedim,ardından abime gittim.Çocuk karnını abur cuburla doyurmaya alışmış.Yoldan çıkardı beni.Kolalar,kahveler,cipsler,pizzalar,çikolata,fındık fıstık.. Obez olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum.Hamster için alınan fındıktan bile yedim.

Eve geldim,babam TMO'nun fındık ezmesinden almış.Babam şeker hastası,yiyemez,annem sevmez,kardeşim oralı olmaz.Bariz bana almış. Ben de kaşıkla daldım kavanoza. İkinci gün kavanozun dibini gördüm.Üstüne bir de kola içiyorum.Sonra kaşınmaya başlıyorum.Her tarafım pıtırcık oldu be ya.

Kıyafetlerim halen oluyor.Hatta uzun süredir görmeyen arkadaşlarım "aaa zayıfladın mı sen?" diyor ama yemezler.Sempati topluyorsunuz değil mi? Enteresan bir şekilde yüzüm küçüldü ama bel çevrem büyüyor.3 kilo aldım oluuum.Kilo aldığımı abim;" az ye, öküz kadar oldun." diyene kadar kabul etmiyorum tartı öyle dese bile.Ve evet,çokomel yerken dedi bunu bana.

Gerçi benim kemiklerim "iri".Makul olan en az kiloya insem bile olmaz.1.70 boy ve geniş omuzlarla genç irisiyim.

Aslında bilinçli olarak yaptığım bir hareket.Kendimde değişiklik yapmak istedim ve göbek bırakmaya karar verdim."Ayva" göbeğimi kabak göbeğine çeviriyorum.Saç baş boyamakla olmuyor bu işler.Kilo almış olmak saçın rengini değiştirmekten daha etkili.
Kamuoyu oylaması yapmak istiyorum.200 kilo olsam beni yine sever misiniz? Söz ağırlığımca altın istemiyeceğim.
Spora başlıyorum,ağzımı da dikiyorum ama önce fındık ezmem bitsin.

4 yorum:

  1. Ben seni her halinle yirim :).

    YanıtlaSil
  2. vaaay be beni ben olduğum için seven biri.senin için zayıflıcam.verdiğim her kiloya lale ismi vericem. =)

    YanıtlaSil
  3. o fotoğraftaki but yiyen kadın resmen benim.. içimde hayata karışmayı bekleyen bir atletik var. engelli falan koşuyo bu atlet.. canı sıkıldımıydı sırıkla atlıyo falan :)

    YanıtlaSil
  4. içimizdeki atletiği dışarı salalım.hepimiz için en hayırlısı bu bence. =)

    YanıtlaSil