3 Ocak 2011 Pazartesi

Dur! dedi polis


Ehliyet sınav sonuçları açıklanmış.İlk yardım 100, trafik ve motor 90.Yani geçtim. Hafta sonu büyük ihtimal direksiyon sınavı var. Direksiyon hocam kesin geçersin diyor. Ben de öyle düşünüyorum. Hiç mutevazi olamayacağım bu konuda.Şimdi araba kullanmayı öğrenirken hocamla beraber başımızdan geçen bir olayı anlatıcam.

Kendi halimde araba kullanırken polisin çevirme yaptığı alakasız bir yerde durdurulduk.Son derece güzel bir şekilde durdum.Polis camdan baktı,siz gidin dedi.Aman yaaa senin yüzünden hız kestim tarzında söylenirken arabayı kaldırmakta biraz geciktim.Poliste gereksiz yere sinirlendi."Küçücük arabayla koca yolu tıkadın,gitsene beeeeh"diye bariz gürledi.Tabi benim de önemli rahatsızlıklarımdan biri olan beynimden çeneme sus emri gitmemesi durumu burda da kendini gösterdi.Kaşla göz arasında camı açtım,tüm çingeneliğimle " görümüyor musunuz sürücü adayıyım ben,öyle ha deyince kaldıramam arabayı." dedim.Poliste kadın milletinin araba kullanması ile görüşlerini belirtirken ben arabayı kaldırmayı başardım.

Polis Beeey Polis Beeey! Kadın milleti çok güzel araba kullanıyor.Sen erkek milletine bak.Dönerken bile sinyal vermiyorlar.Onlar yüzünden boş yere yolda durup küfür yedim.Neyseee! ehliyeti alayım görüşücez.Sıkıştırıcam olum hepinizi!

4 yorum:

  1. sinyal mi. sinyal neydi?

    YanıtlaSil
  2. böyle ne tarafa döneceğini belli eden ışık.çup çup diye ses çıkarır.direksiyonun solunda bulunur falan. =)

    YanıtlaSil
  3. hmmm istanbulda görmedim ben öyle bişey. yok yani tek ışık sellektör burda. özgürce şerit değiştirilebilen bi şehrimiz var lan daha ne istiyoruz.

    YanıtlaSil
  4. o özgürlükten bir parça istiyorum. =)

    YanıtlaSil