1 Ocak 2011 Cumartesi

yeni yıl


Yeni yıldan tek isteğin bahtsız bedevilik halimin makul seviyeye inmesi,başka da bir isteğim yok.Olağan üstü köpüklü kahvemi yudumlarken geçen yılın bilançolarını çıkardım kafamda,nerden nereye gelmişiz falan.Baya birşeyler olmuş aslında.Sıcağı sıcağına hissetmezsinya hani,üzerinden zaman geçmesi gerekiyor anlaman için.Düşündüm taşındım,ne pis kinciymişim arkadaş ben.Bildiğin gece yatmadan evvel dua ediyorum,"Allahım hakkımı helal etmiyorum,süründüklerini göster bana." şeklinde. Ama inanır mısın,devreler ters bağlanmış sanki,misler gibi yaşıyor bu kişiler.Ölmeyin sürünün,hatta ölme sürün.

Yeni yıla nasıl girersen öyle gider diye bir inanış varya hani -ki tutmadığını lise döneminde yeni yıla fizik çalışarak girdim ve yararı olmamasıyla kanıtlarım- dün facebookta Hasan bir ileti paylaşmış.Geç gördüğüme çok pişman olmuş.Demiş ki "
2011'e nasıl gireceğimi buldum; Duş alarak. Önce şu cenabetliği atalım bünyeden! 12'ye 10 kala duştayım." Keşke ben de yapsaydıııım. Belki bahtsız bedeviliğim giderdi.

Taksim'de yine elleme olayları olmuş. Çok enteresan hee, şimdi desem ki millet oraya o zaman kendini elletmeye gidiyor. Herkes bin tane laf sayar. Normal günde oraya gitsen en az 5 kişiden laf yiyorsun zaten,yıl başında neişin var aa yavrucum?Neyse işsizlere iş, parasızlara para,aşksızlara acısız aşk,herkese sağlık ve akıl fikir diliyorum.

2 yorum: